Minden TrackStar GPS Nyomkövető eszközre
1 év teljeskörű jótállást és 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk. 

 

Pénzvisszafizetési garancia:

A 14 napos pénvisszafizetési garancia keretein belül Önnek lehetősége nyílik ezen határidő lejárta előtt visszaigényelni a termék vételárát, amennyiben bármilyen okból nem kívánja azt megtartani. Erre vonatkozó igényét nem szükséges megindokolni sem, mindössze írásban jelezni felénk, és visszajuttatni a készüléket.
A visszavásárlási garancia lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy kötelezettségektől mentesen kipróbálja a TrackStar GPS Nyomkövető eszközt, és amennyiben meggondolja magát, nincs megelégedve a készülékkel, esetleg ajándéknak szánta, de az ajándékozott nem tart rá igényt, akkor minden további nélkül visszaküldheti azt, és mi megtérítjük a teljes vételárat.

 

1 év garancia (jótállás):

A vásárlást követően, a termék kézhezvételétől számított 1 éven belüli esetleges meghibásodás esetén, teljeskörű garanciát vállalunk a TrackStar GPS Nyomkövető készülékekre.

 

 

A trackstar.hu internetes webáruház teljes mértékben a magyar kereskedelmi jog szerint működik, magyar tulajdonban van,
kizárólag magyarországi telephellyel rendelkezik, így bárminemű jótállási igény esetén azonnal ellenőrizhetőek és elérhetőek vagyunk.
A vállalkozás adatait a „Kapcsolat” és az „ÁSZF”menüpontokban tekintheti meg.

 

Minden termékhez hivatalos számlát, pecséttel és aláírással ellátott jótállási jegyet, valamint magyar nyelvű használati útmutatót mellékelünk!